Welkom op de eerste editie van het

LIMBURG CRAFT
BEER WEEKEND

Brewmine TAP en Beers From Limburg slaan de handen in mekaar en creëren een tweedaags festival om brouwers dichterbij hun bierliefhebbers te brengen.

In het weekend van 20 en 21 mei openen wij onze tapkranen voor authentieke Limburgse brouwers. Maak kennis met 20 handgemaakte bieren en hun gepassioneerde brouwers, luister naar inspirerende verhalen van oorsprong en vergaar interessante weetjes van de biermakers zelf. 


Tickets

Eén unieke locatie

BREWMINE TAP, EEN EIGENTIJDSE STADSBROUWERIJ

Onze rooftop, de mezzanine, de TAProom en natuurlijk de brouwerij.

We zetten de deuren van onze geliefde stadbrouwerij twee dagen open voor twintig Limburgse brouwers en hun verhaal.

Geniet van de frisse lucht op ons rooftop terras, de gezelligheid van de mezzanine, de kennis van de brouwers in de TAProom en kijk zondag mee met het brouwproces in onze brouwerij.

Enthousiaste brouwers

DEZE BROUWERS VERTELLEN GRAAG HUN VERHAAL


Deze brouwerijen en hun brouwers claimen een tapkraan tijdens het LCBW: Huisbrouwerij de BorggraafGilde DemerdalBrouwerij Den ToetëlèrBrouwerij DONBOSVALKPEPPERMILBÈRRINGSE Bier brouwers • Family Man Brewing Company‘t Aerts Paradijs • Brewmine TapBrouwerij VandijckEnigma BreweryBierfirma UltimaHoptwins BrewersMicrobrouwerij De RechterHuisbrouwerij De GeitelingHesbaniaBrouwerij De HophemelBRAUWPuffin BreweryBrouwerij Barak •  

Heel veel bierkennis

EEN FESTIVAL DOOR EN VOOR BIERLIEFHEBBERS

Ontdek verrassende verhalen en onverwachte weetjes.

Altijd al het verhaal achter je favoriete bier willen weten? Of toch meer geinteresseerd in het feit dat één liter bier minder kan wegen dan een kilo? Of op zoek naar de reden waarom de kleur van het bier wordt uitgedrukt in een EBC waarde? 

Alle vragen zijn hier welkom, alle antwoorden maar al te graag verteld.

Good to know

Wanneer: 20 mei 16 tot 23u – 21 mei 13 to 21u
Waar: Raamstraat /zuivelmarkt, 3500 Hasselt
Tickets:
Voorverkoop €12,50 (inclusief glas en 3 drankbonnen)
Kassa €15 (inclusief glas en 3 drankbonnen)
Drankbonnen €2,5/stuk

Ik kan niet wachten, waar koop ik mijn tickets?


Hierzo

20 – 21 mei 2023

Limburg Craft Beer Weekend

Eén locatie, 19 brouwers, heel veel bierkennis.

In het weekend van 20 mei openen wij onze tapkranen voor authentieke Limburgse brouwers. Maak kennis met 19 handgemaakte bieren en hun gepassioneerde brouwers, luister naar inspirerende verhalen van oorsprong en vergaar interessante weetjes van de biermakers zelf. 


Tickets