EVENTS

Mee brouwen in de microbrouwerij? Bierproevers en knabbels ontdekken? Aangeboden door en voor bierliefhebbers: events om je vingers bij af te likken en je handen uit de mouwen te steken! Schrijf je vlug in en kom mee brouwen en proeven in onze TAP room en brouwerij. Wij hebben er alvast zin in!

Er brouwt heel wat achter onze gesloten deuren … Houd deze pagina dus in de gaten: we vullen ze binnenkort aan met splinternieuwe events om je bierervaringen te verrijken. Tot snel!

Tot het zo ver is, zijn wij open op aanvraag voor groepen en events vanaf 25 personen. Jouw borrel, feestje, presentatie, netwerkevent … hier houden? Zeer graag. Bel of mail ons op 011 15 12 12 of [email protected] en we gaan samen aan de slag. 

6 september 2023

How I Became A Brewer

BROUWERIJ BARAK

Woensdagavond stellen we jullie graag voor aan de drie brouwers van brouwerij barak! Ze volgde een microbrouwerij scholing, waarna het meteen tijd was om samen vloeibaar goud te brouwen. 

Michaël, Jorn en Bjorn brengen een verhaal over het kunnen bouwen op vrienden en hoe je kan experimenteren met speciale elementen in je brouwproces!

 
INKOM: €10, inclusief drie proevertjes
START: 20.00 u – Raamstraat 9, 3500 Hasselt

20 - 21 mei 2023

Limburg Craft Beer Weekend

Eén locatie, 19 brouwers, heel veel bierkennis.

In het weekend van 20 mei openen wij onze tapkranen voor authentieke Limburgse brouwers. Maak kennis met 19 handgemaakte bieren en hun gepassioneerde brouwers, luister naar inspirerende verhalen van oorsprong en vergaar interessante weetjes van de biermakers zelf.