Meer dan een Team

Geen Brewmine TAP zonder onze gerant en zijn team, onze ervaren brouwmeesters en het team van Brouwland. Meer weten over deze toppers? Lees gerust verder!

Hilaire

Brewmine TAP Manager

Favoriete hop: Nelson Sauvin. De hop die ik koos voor mijn allereerste bier ooit gebrouwen en nog steeds mijn all time favourite.
Favoriete workshop: Fermenteren
Favoriete Brewmine plek: De brouwerij

Meer weten?

Thomas

Business Unit Manager

Ook actief als: Supply Chain Manager voor Brouwland
Wil binnen 5 jaar: Nog minstens 5 nieuwe locaties geopend hebben 
Favoriete Brewmine plek: Vlak voor de Server kast.

Foto Luc Daelemans ©

Ruben

TAProom talent!

Favoriete bier: Vlaams oud Bruin, maar dat verandert nogal regelmatig
Hobby’s: Highland games
Favoriete Brewmine plek: Het dakterras

Huib

Brouwer

Favoriete bier: Lumunus. Het is al jaren zijn eigen bier en behaalde ooit de 2de plaats in de Brouwland bier competitie.
Favoriete brouwerij: Westmalle
Favoriete Brewmine plek: Uiteraard de brouwerij

Powered by you

Geen Brewmine TAP zonder de steun van meer dan 100 investeerders die via crowdlending maar liefst 500.000 euro inzamelden. Da’s 250.000 meer dan oorspronkelijk gedacht. Cool, hé? Geen wonder dat Brewmine TAP ook ineens de populairste WinWinner campagne was van 2021.

And Brouwland

Brewmine is het geesteskind van Bart Balis, CEO van Brouwland: de grootste webshop van Europa voor brouwers, wijnmakers en andere crafters (nl. cider, likeur, kombucha, kaas, …). Brewmine TAP Hasselt is het eerste tastbare project, maar Bart heeft nog heel wat wilde plannen om bierlovers & biermakers te verenigen in een hechte community.

Join the team!

Je houdt van bier, brouwen en horeca? Stuur ons een mailtje en wie weet sta jij binnenkort in onze brouwzaal, achter onze toog … of op ons dakterras.

Je wil zelf een Brewmine TAP openen in jouw favoriete stad? Een goed idee, want onze liefde voor bier stopt niet hier. Opnieuw: stuur ons een mailtje.